​Turneul de baschet adaptat TIBFR Maria din Oradea, singurul de acest fel din ţară, a fost câştigat de către echipa ASP Oradea

Autor: Miruna Diaconu Postat la 09 septembrie 2024 17 afişări

​Turneul de baschet adaptat TIBFR Maria din Oradea, singurul de acest fel din ţară, a fost câştigat de către echipa ASP Oradea

Turneul de baschet adaptat TIBFR Maria, care ale loc în fiecare an în Oradea, fiind singurul turneu de baschet în fotoliu rulant din ţară, a fost câştigat de echipa locală ASP Oradea. TIBFR Maria este unul dintre cele mai longevive turnee de baschet din România, fiind organizat de aproape două decenii.

Finala turneului a fost disputată de ASP Oradea şi de All Stars Romania. Meciurile din cadrul turneului s-au defăşurat la arena Antonio Alexe din Oradea şi a fost organizat cu susţinerea Fundaţiei Superbet.

„E nevoie să crezi şi să aştepti lucruri măreţe de la tine, cu mult înainte să le poţi realiza, ca să-l parafrazez pe legendarul Michael Jordan. Odată cu susţinerea unei noi ediţii a turneului TIBFR 'Maria', reuşim să transmitem povestea baschetului adaptat către publicul larg şi ne oferă totodată posibilitatea de a menţine tradiţia unui sport de impact pentru sportul adaptat”, a declarat Augusta Dragic, Preşedinta Fundaţiei Superbet.

În primăvara acestui an, Oradea a mai fost gazda şi Clinicului Internaţional de Baschet în Fotoliu Rulant. Coordonatorul clinicului a fost antrenorul francez Malik Abes, care are o experienţă de peste 25 de ani în acest sport.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TIBFR,
oradea,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.