Un cunoscut actor a fost atacat pe o stradă din New York. El a ajuns la spital

Autor: Petru Mazilu Postat la 13 mai 2024 41 afişări

Actorul Steve Buscemi a fost atacat pe o stradă din New York. El a ajuns la spital după ce a fost lovit în faţă de un alt bărbat. Actorul de la Hollywood pare să fi fost victima unui atac la întâmplare.

Un cunoscut actor a fost atacat pe o stradă din New York. El a ajuns la spital

Starul din Boardwalk Empire, în vârstă de 66 de ani, a fost dus la un spital având vânătăi, umflături şi sângerări în jurul ochiului stâng, potrivit Sky News. Reprezentantul său a spus că actorul a fost atacat pe o stradă din Manhattan.

Agresiunea s-a produs săptămâna trecută, dar dezvăluirea a fost făcută câteva zile mai târziu. Actorul se simte bine, a mai transmis reprezentantul. Departamentul de Poliţie din New York a anunţat că nu au existat arestări în urma atacului şi că ancheta continuă.

Buscemi este câştigător al Globului de Aur şi al premiului Emmy. El este cunoscut şi pentru rolul său din serialul de televiziune The Sopranos, precum şi pentru rolurile principale din Fargo şi Reservoir Dogs.

Într-un incident asemănător a fost implicat şi Michael Stuhlbarg, un alt actor din Boardwalk Empire. Atacul a avut loc în luna martie, în timp ce actorul se plimba în Central Park din Manhattan. Stuhlbarg şi-a urmărit atacatorul, care a fost arestat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
agresiune,
buscemi,
new york

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.