100 Cele mai puternice femei din business. Adina Călin, Director la Direcţia Produse şi Servicii Bancare, CEC Bank

Postat la 30 mai 2024 88 afişări

100 Cele mai puternice femei din business. Adina Călin, Director la Direcţia Produse şi Servicii Bancare, CEC Bank

Profit net (2022): 424,3 mil. lei

Număr de angajaţi (mediu, 2022): 5.337


Biografie:

A absolvit Romanian Banking Institute (RBI). Şi-a început cariera în cadrul Raiffeisen Bank România şi s-a alăturat echipei CEC Bank în 2015, în rolul de branch manager, din care a evoluat în cel actual în urmă cu cinci ani. Este, din 2008, parte a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România.

*Potrivit datelor disponibile pe profilul său de LinkedIn


► În urmă cu 20 de ani eram încă în timpul facultăţii, la vremea aceea încercam să descopăr şi să asimilez cât mai multe informaţii din zona economică, dar cel mai mult îmi plăcea partea de analiză financiară. În acea perioadă nu eram neapărat hotărâtă să mă îndrept către domeniul bancar. Cochetam însă cu ideea de a fi în domenii în care să pot utiliza această parte de analiză financiară a companiilor, indicatori financiari etc. Lucrul cu cifrele/zona mai tehnică mi-a plăcut dintotdeauna.

► Traseul meu a fost nu neapărat în concordanţă cu ce gândeam la momentul iniţial, dar cu siguranţă apropiat, pentru că am trecut prin zona de analiză financiară, am folosit-o, mi-a plăcut, m-a ajutat să mă remarc în rândul colegilor mei ca un bun profesionist. O calitate pe care am dobândit-o din experienţa cu clienţii e că trebuie să interacţionăm cu oamenii întâlniţi fără a-i judeca şi, indiferent unde suntem, să ne aducem contribuţia proprie pentru mai binele afacerii şi, la fel de important, pentru mai binele oamenilor din jurul nostru. Până la urmă, la final, în călătoria noastră, rămâne doar calitatea de om.

► Sunt foarte încrezătoare că vom reuşi să creionăm un viitor mult mai frumos şi adaptat nevoilor clienţilor noştri, iar prin tehnologie, prin roboţi, prin inteligenţa artificială, vom putea răspunde mult mai rapid cerinţelor acestora. Mă aştept ca lucrurile să evolueze şi mai mult, chiar spre zone care acum ni se par… SF, iar cash-ul sau cardurile de plastic să rămână de domeniul istoriei. Însă, pe de altă parte, îmi doresc ca noi, oamenii să ne păstrăm autenticitatea, să investim din ce în ce mai mai mult în educaţie şi să învăţăm să trăim din ce în ce mai frumos.

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.