Cum să combaţi poluarea cu cafea
Dacă pentru boabele de cafea există o întrebuinţare, fructul care le conţine ajunge în general la gunoi, iar când anual se aruncă peste 20 de miliarde de kilograme de astfel de fruct, apare o problemă de mediu care s-ar putea rezolva măcar parţial, aşa cum încearcă să o demonstreze un fost director din cadrul Starbucks, Dan Belliveau, scrie The Independent.
Acesta a anunţat în urmă cu câţiva ani că a reuşit să obţină din pulpă uscată de fruct de cafea o pudră, aşa-numita făină de cafea, mai hrănitoare decât cea de grâu şi cu un conţinut mai mare de fibre, iar de atunci noul produs a ajuns să fie testat în lanţuri de cafenele ori folosit în compoziţia brioşelor la cantinele unor giganţi ca Google sau HSBC din Londra şi din Statele Unite.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro