Cum să combaţi poluarea cu cafea
Dacă pentru boabele de cafea există o întrebuinţare, fructul care le conţine ajunge în general la gunoi, iar când anual se aruncă peste 20 de miliarde de kilograme de astfel de fruct, apare o problemă de mediu care s-ar putea rezolva măcar parţial, aşa cum încearcă să o demonstreze un fost director din cadrul Starbucks, Dan Belliveau, scrie The Independent.
Acesta a anunţat în urmă cu câţiva ani că a reuşit să obţină din pulpă uscată de fruct de cafea o pudră, aşa-numita făină de cafea, mai hrănitoare decât cea de grâu şi cu un conţinut mai mare de fibre, iar de atunci noul produs a ajuns să fie testat în lanţuri de cafenele ori folosit în compoziţia brioşelor la cantinele unor giganţi ca Google sau HSBC din Londra şi din Statele Unite.
Urmărește Business Magazin

Citeşte pe zf.ro
-
Ce mai face George Soros la 94 de ani, „inamicul public" numărul 1 din România. Cine este Alexander Soros, urmașul lui, care a fost decorat de fostul președinte american Joe Biden în locul tatălui său. Scott Bessent, mâna dreaptă a lui Soros, alături de care a prăbușit lira sterlină, e acum ministru de Finanțe în SUA
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro