De ce stewardesele ar prefera să nu comanzi niciodată această băutură
O stewardesă a explicat, pe blogul These Gold Wings, de ce ea şi colegii ei au o problemă cu o băutură aparent comună, care se serveşte şi în avion
Este vorba de Coca-Cola light.
Acest produs este mai acidulat decât o Coca Cola normală, lucru care poate fi văzut cu uşurinţă atunci când torni cele două produse în pahare. Primul face mai multă spumă, iar dacă nu eşti atent aceasta poate da repede peste gura paharului.
La mare altitudine, unde presiunea atmosferică este mai redusă decât la sol, Coca-Cola light devine şi mai acidulată, deoarece în acest mediu este favorizată eliberarea de dioxid de carbon. Astfel, turnarea acestei băuturi în pahar durează şi mai mult.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro