De ce stewardesele ar prefera să nu comanzi niciodată această băutură

Postat la 21 iulie 2017 954 afişări

O stewardesă a explicat, pe blogul These Gold Wings, de ce ea şi colegii ei au o problemă cu o băutură aparent comună, care se serveşte şi în avion

De ce stewardesele ar prefera să nu comanzi niciodată această băutură

Este vorba de Coca-Cola light.

Acest produs este mai acidulat decât o Coca Cola normală, lucru care poate fi văzut cu uşurinţă atunci când torni cele două produse în pahare. Primul face mai multă spumă, iar dacă nu eşti atent aceasta poate da repede peste gura paharului.

La mare altitudine, unde presiunea atmosferică este mai redusă decât la sol, Coca-Cola light devine şi mai acidulată, deoarece în acest mediu este favorizată eliberarea de dioxid de carbon. Astfel, turnarea acestei băuturi în pahar durează şi mai mult.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.