Gastronomie militară
După ce a intrat în atenţia publicului cu o serie de imagini ale ultimelor mese ale condamnaţilor la moarte, fotograful american de origine neozeelandeză Henry Hargreaves îşi concentrează atenţia asupra raţiilor militare, scrie CNN.
Pentru proiectul său intitulat ”MRE to Michelin“ (MRE - meals ready to eat) foloseşte raţii militare din diverse ţări care sunt transformate în preparate haute cuisine cu ajutorul unui maestru bucătar, Chuck George.
Ideea pentru ”MRE to Michelin“ a venit, de altfel, de la Chuck George, al cărui tată a fost în armată şi care a avut ocazia să încerce raţii militare de când era mic, iar intenţia a fost de a arăta cât de proastă este mâncarea servită ”celor mai curajoşi dintre noi“, după cum explică Hargreaves. Pentru imaginile realizate de acesta s-au folosit raţii americane, lituaniene, chineze sau ruseşti.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro