Salată cu ştaif
Garnitură sau doar ceva consumat înaintea felului principal, salata începe să se distanţeze azi de imaginea umilă şi tinde să devină felul principal al unei mese.
Acest lucru se datorează preocupării tot mai multor oameni pentru o alimentaţie sănătoasă şi accesului mai facil la tot felul de ingrediente exotice, cum ar fi cele din Orientul Mijlociu sau Asia, precum şi dorinţei de a adecva preparatele la sezonul în care sunt consumate.
Astfel, salatele propuse de maeştrii bucătari din diverse localuri conţin astăzi combinaţii de portocale roşii, mărar, brânză feta, nuci, mac pentru cei care preferă totul crud sau cartofi, fasole verde, morcovi traşi la tigaie cu ghimbir, coriandru şi seminţe de in, dar nu numai, fiecare întrecându-se în a propune combinaţii de ingrediente care mai de care mai ingenioase.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro