Care este noul tip de companie care rezolvă una dintre marile probleme ale femeilor bogate care nu mai au timp să meargă la cumpărături de produse de lux

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 07 octombrie 2024 8 afişări

Care este noul tip de companie care rezolvă una dintre marile probleme ale femeilor bogate care nu mai au timp să meargă la cumpărături de produse de lux

Uneori poate lipsi timpul de mers la cumpărături sau produsele de lux dorite sunt greu sau aproape imposibil de găsit. Nu şi pentru companii specializate care se ocupă de cumpărăturile altora, scrie The Telegraph.

O astfel de companie, lansată la Londra, este Wardrobe Revivals, care ajută clientele să-şi facă ordine în garderobă şi să şi-o completeze atunci când consideră că nu mai au cu ce să se îmbrace.

Clientele se înscriu pe o listă de aşteptare, după care discută într-un apel video cu reprezentanţii firmei care-şi fac o idee despre persoană şi garderoba ei, apoi urmează două întâlniri la domiciliul clientei, în prima inventariindu-se hainele şi accesoriile, pentru a vedea care mai pot fi păstrate şi care nu, iar în cea de-a doua oferindu-se sfaturi despre ce s-ar putea cumpăra şi asistenţă la procurarea lucrurilor.

Există apoi şi consultanţă ulterioară, precum şi un site, Wrapp10, pentru clientele care doresc să treacă direct la cumpărături şi sunt puse în legătură cu experţi care să le ajute. O altă companie, care oferă atât posibilitatea achiziţionării directe a unor haine şi accesorii de lux alese de specialiştii săi, cât şi accesul la servicii pe bază de abonament, este Luminaire. Abonaţii plătesc câteva mii de lire sterline la înscriere, apoi anual de la câteva mii la câteva zeci de mii de lire pe an, primind în schimb, în funcţie de abonamentul ales, asistent personal pentru cumpărături, consultanţă vestimentară precum şi ajutor la achiziţionat diverse articole greu de găsit, fie haine, fie lucrări de artă sau bijuterii, de oriunde din lume. Pornită în Marea Britanie, Luminaire urmează să se extindă şi în Statele Unite.

Tot ajutor la cumpărături oferă şi The Floorr, o platformă digitală care pune în legătură persoanele care caută articole vestimentare şi accesorii de lux cu asistenţi personali pentru achiziţii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cumparaturi,
lux,
consultanta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.