Ce preferinţe culinare au tinerii din Generaţia Z şi în ce moduri nonconformiste consumă acest aliment de lux
După pâinea prăjită cu avocado, Generaţia Z trece la o altă delicatesă: caviarul, scrie The Telegraph. Acesta este însă servit mai pe gustul tinerilor, fie pe dosul palmei, ca la un festival culinar organizat de un bucătar cu stele Michelin, fie cu diverse preparate sau chiar în deserturi. Generaţia Z preferă caviarul în sushi, alături de chipsuri şi chiar pe pizza, atrasă în parte şi de faptul că acesta se numără printre puţinele luxuri sănătoase datorită compoziţiei sale, experienţa degustării de caviar fiind promovată şi pe diverse reţele sociale de unde se inspiră membrii Generaţiei Z.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro