Chibrituri de altădată

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 30 septembrie 2024 4 afişări

Chibrituri de altădată

Instrumente publicitare pe vremea când regulile privitoare la fumat erau mai permisive ca în ziua de azi, cutiile de chibrituri cunosc o creşte a cererii în ultima vreme din partea celor care doresc să şi le adauge în colecţii.

Cei atraşi de asemenea obiecte în ziua de azi sunt în special tinerii care caută cutii de chibrituri personalizate de la baruri, restaurante, hoteluri sau magazine care le ofereau pe vremuri mai mult fumătorilor, scrie Wall Street Journal.

Pasiunea nou descoperită a tinerilor este alimentată de reţele de socializare online pe care apar ilustraţii folosite pe cutiile de chibrituri, precum şi de branduri de modă care lansează accesorii sau articole vestimentare cu imagini sau care chiar au în componenţă cutii de chibrituri (de exemplu un portofel de la Kate Spade sau o rochiţă de la Dauphinette). Colecţionarilor le place să se şi laude online cu ce au reuşit să adune şi îşi expun colecţiile şi la loc de cinste în case. De tendinţă profită diverse localuri care au grijă să ţină la intrare un bol cu cutii de chibrituri pe care să le la clienţii drept suvenir, dar şi firmele specializate care inscripţionează asemenea articole. Pe lângă cererea crescută din partea restaurantelor, barurilor sau hotelurilor, acestea sunt căutate şi pentru a personaliza cutii de chibrituri pentru evenimente sau pentru acasă, existând persoane care cumpără pentru a le împărţi celor care celor care le calcă pragul la vreo petrecere.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.