Lumânări apetisante. Ce inovaţie au găsit producătorii de lumânări parfumate
Lumânările parfumate nu sunt o prezenţă recentă în casele oamenilor, dar, mai nou, au apărut unele menite să evoce anumite experienţe culinare. Lumânările din această categorie, scrie New York Times, au miros de mâncare, printre arome numărându-se roşiile sau usturoiul sotat. Alţi producători caută să surprindă arome de sfeclă, turmeric, şniţel de porc sau castane prăjite. Există chiar şi lumânări cu miros de pizza, croasant ori rulouri cu scorţişoară sau unele vândute în seturi de două, dintre care una miroase a burgeri, iar cealaltă a cartofi prăjiţi. Pe lângă cei care vor să-şi amintească de anumite experienţe culinare, există cerere şi din partea unor persoane care nu gătesc, dar vor să simtă mirosul de mâncare, ori din partea celor care încearcă să evite mâncatul la ore târzii, aprinzând în loc o lumânare în speranţa că mirosul ei o să le alunge foamea.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro