Să se ocupe alţii de tabără

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 07 iulie 2024 31 afişări

Să se ocupe alţii de tabără

Motiv de bucurie pentru copii, bătaie de cap pentru părinţi, plecatul în tabără se poate dovedi o afacere bună pentru diverse firme care-i ajută pe aceştia din urmă să-i pregătească pe cei mici şi se ocupă de bagajele lor la întoarcere, scrie Wall Street Journal.

O tabără care durează câteva săptămâni în Statele Unite Americii necesită bagaje făcute atent în care să intre pe cât posibil cam tot ce i-ar trebui copilului plecat în vacanţă, de la haine şi obiecte de toaletă la articole de camping. Unii părinţi însă preferă să nu se mai streseze ei cu pregătirile şi apelează la ajutor. Acesta poate veni fie din partea unor magazine la care merg pe baza unei programări la un asistent personal de cumpărături care primeşte lista cu cele necesare şi-i ajută să aleagă, fie de la firme specializate, care vin la domiciliul clientului şi fac bagajele. Clienţii care doresc pot chiar chema pe cineva de la firma respectivă înainte de ziua de făcut respectivele bagaje care să-i ajute să verifice dacă lucrurile şi hainele din sezonul trecut mai sunt bune şi apoi să cumpere ce lipseşte. După verificare, se aleg lucrurile pe care le vor lua copiii cu ei în tabără, se împachetează şi se etichetează corespunzător şi se aranjează în genţi. Un astfel de serviciu costă mai bine de 100 de dolari pe oră, tariful crescând dacă e nevoie de mai mult de un angajat din partea firmei. Părinţii mai plătesc apoi şi la întoarcerea copiilor din tabără, existând firme care se ocupă de preluarea bagajelor şi curăţarea lucrurilor din acestea pentru clienţii care nu vor să se atingă de ele şi nici să le lase pe seama menajerei. Cei care apelează la firmele de asistenţă pentru făcut bagaje şi pentru curăţatul lor susţin că aşa le rămâne mai mult timp de petrecut cu copiii, deci merită cheltuiala.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tabara,
bagaje,
firme,
ajutor,
clienti,
haine,
parinti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.