De multe ori, ideea unui business reuşit stă chiar sub ochii tăi. Sau, mai bine zis, în farfuria ta, în cazul Adrianei Dănilă şi al lui Stelian Olaru. După o experienţă de nouă ani ca angajaţi în consultanţă, cei doi au cumpărat restaurantul unde obişnuiau să ia masa. Acum pun în aplicare principii de business exersate pe foştii lor clienţi şi au ca obiectiv atingerea pragului de jumătate de milion de euro, după doar doi ani de funcţionare a restaurantului sub administrarea lor. citeşte toată ştirea
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.