HoReCa nu mai e ce-a fost. De la obligaţia de a face rezervare chiar şi pentru o limonadă pe care vrei s-o bei la terasă până la dezinfectantul cel de toate zilele, nelipsit de lângă olivieră şi tacâmuri, mersul la restaurant este, în sine, o serie întreagă de transformări. De una este responsabil şi Szabolcs Dolcsig. Când totul s-a digitalizat, el a dus în lumea virtuală şi clasicul meniu de mâncare din restaurant. CMenu este numele ideii lui, născute anul trecut şi implementate în pandemie. citeşte toată ştirea
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.