Reţetele au o viaţă a lor. Se nasc, se dezvoltă, împrumută din personalitatea epocii sau migrează pe meleaguri străine pentru a-şi împlini destinul. Unele din ele poartă nume şi cel mai adesea au o poveste. Ca scriitor şi gastronom în devenire, este o plăcere dublă oportunitatea de a-mi imagina circumstanţele în care a apărut o reţetă, reconstruindu-i traseul din cuvinte, aşa cum un arheolog reface chipuri de statui din cioburi şi fragmente, pornind de la un miez real. Iată aşadar o istorie gastronomică romanţată, care să completeze experienţa senzorială. citeşte toată ştirea
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.