Pentru bucătarii de top, lansarea unei noi ediţii a ghidului Michelin reprezintă cel mai important mo-ment al anului. Cei ale căror restaurante intră sau rămân în top au toate motivele să se bucure, în vreme ce alţii trebuie să accepte ideea că locaţiile lor nu mai sunt demne de celebrele stele. În Franţa, acolo unde Michelin notează restaurantele de mai bine de 100 de ani, momentul are o încărcătură deosebită. Pierderea stelelor Michelin reprezintă o lovitură de imagine care poate fi cu greu remediată. Financiar, retrogradarea unui restaurant poate duce la scăderea cu până la 25% a numărului de clienţi. citeşte toată ştirea
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.