Baconul, şunca şi cârnaţii sunt, alături de ţigări, o cauză majoră de cancer, potrivit unui nou raport al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), care plasează carnea procesată în aceeaşi categorie cu azbestul, alcoolul, arsenicul şi tutunul. Decizia Agenţiei Internaţionale pentru Cercetări în Domeniul Cancerului, parte a OMS, este salutată de cercetătorii care studiază boala, dar a declanşat o reacţie imediată şi furioasă din partea producătorilor şi a oamenilor de ştiinţă pe care îi finanţează, care resping orice comparaţie între ţigări şi carne. citeşte toată ştirea
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.