Descoperă un NOU MENIU de excepţie la KONG Restaurant & Lounge.

Postat la 25 iulie 2024 20 afişări

ADVERTORAIL

Bucură-te de o experienţă culinară de excepţie la KONG. Noul meniu îmbină cu mare artă influenţe mediteraneene şi asiatice într-o experienţă de fine dining, redefinind conceptul de fusion cuisine.

În noul meniu KONG, vei descoperi delicatese ce te vor purta pe tărâmuri exotice, precum:

Beef Tacos & Truffles – o combinaţie surprinzătoare ce te va cuceri instantaneu, în care carnea de vită proaspătă se îmbină perfect cu aroma subtilă a trufelor şi gustul subtil al fisticului. Acest preparat oferă echilibrul perfect între savoarea robustă a cărnii de vită şi aroma subtilă şi distinctă a trufelor.

A5 Wagyu Striploin - O bucată suculentă de carne de vită japoneză, fragedă şi plină de aromă, gătită cu măiestrie pentru a te răsfăţa cu fiecare muscătură. A5 este cea mai înaltă clasă de vită Wagyu indicând calitatea superioară a cărnii. Fiecare muscătură se topeşte literalmente în gură, oferind o senzaţie de neuitat. Această carne este adesea servită simplu, alături de garnituri subtile, pentru a nu umbri savoarea distinctă a Wagyu-ului.

Şi pentru momentele dulci, te invităm să încerci Baked Cheesecake, un desert special, preparat cu grijă şi atenţie care îţi va răsfăţa simţurile cu fiecare linguriţă. Este un desert elegant şi versatil, caracterizat printr-o crustă crocantă şi o umplutură catifelată şi bogată. Gustul său echilibrat, cu nuanţe de vanilie şi apă de zmeură infuzată, îl face o alegere perfectă pentru orice ocazie, de la mesele festive până la deserturile de zi cu zi.

La KONG Restaurant & Lounge, fine dining nu este doar o promisiune, ci un mod de viaţă.

Fie că vrei să te răsfeţi singur, să împartaseşti această experientă cu cei dragi sau împreună cu echipa de la birou, KONG te aşteaptă să descoperi toate deliciile noului meniu.

Rezervă-ţi o masă acum pe www.kong.ro şi lasă-te purtat într-o călătorie culinară plină de surprize şi rafinament, unde fiecare preparat este o operă de artă iar fiecare masă este o experienţă unică!

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meniu,
descoperire,
exceptie,
restaurant

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.