100 Cele mai puternice femei din business. Aurelia Florea, Organizational development & people experience director, Miele Tehnica

Postat la 25 septembrie 2024 14 afişări

100 Cele mai puternice femei din business. Aurelia Florea, Organizational development & people experience director, Miele Tehnica

Cifră de afaceri (2022): +548 mil. lei

Profit net 2022: +15,87 mil. lei

Număr de angajaţi: 408


Biografie: Cu 15 ani în urmă, Aurelia Florea a devenit parte a echipei Miele, fiind angajatul cu numărul patru din cei peste 400 care lucrează în cadrul companiei în prezent.


► Acum 20 de ani, mă aflam în cadrul departamentului Resurse Umane al companiei GlaxoSmithkline, în divizia de producţie, în calitate de HR Generalist. Din acest rol, am avut oportunitatea de a explora fiecare arie a departamentului (administrarea personalului, recrutare şi selecţie, managementul performanţei şi dezvoltarea organizaţională) şi de a descoperi ce mă pasiona cel mai mult.

► Cu 15 ani în urmă, am devenit parte a echipei Miele, o companie de familie recunoscută pentru brandul său Premium şi pentru cei peste 125 de ani de experienţă în industria de produse electrocasnice la nivel global. Când menţionezi Miele, te gândeşti la calitate, iar scopul nostru zilnic este să îmbunătăţim mereu - Immer Besser - acesta este motto-ul nostru. Împreună cu echipa din Braşov, am reuşit să cultivăm şi să menţinem acea cultură specifică unei companii de familie - o cultură organizaţională care face ca Miele să rămână un „An Employer of Choice, not an Employer of Cash."

► Pe măsură ce trec anii, este inevitabil ca lumea să se schimbe sub multiple aspecte, inclusiv prin schimbul de generaţii, avansul accelerat al tehnologiei şi adaptarea inadecvată a sistemului educaţional la cerinţele prezentului şi viitorului pieţei muncii. Dezvoltarea unei strategii pentru educaţie, începută în 2015 de noi, Miele, a fost o iniţiativă crucială pentru a asigura un rol activ al mediului economic în formarea viitoarelor generaţii de angajaţi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.