100 tineri manageri de top. Gabriel Prundeanu, Orange România

Postat la 08 octombrie 2024 15 afişări

100 tineri manageri de top. Gabriel Prundeanu, Orange România

Gabriel Prundeanu, eCare Manager, Orange România, 35 de ani


Cifră de afaceri (2023)*: > 6 mld. lei

Nr. de angajaţi (2023)*: 2.468

Cifră de afaceri (2023)**: > 2,3 mld. lei

Nr. de angajaţi (2023)**: 479

*Orange România

**Orange România Communication


„Nu ştiu dacă o lecţie anume este definitorie. Am fost suficient de norocos încât să am de la cine învăţa în carieră. Dar mi-a rămas în minte un sfat, primit înainte de a avea primul job de people manager, chiar înainte de interviu, acum aproximativ 10 ani: «Gândeşte-te mereu că lucrezi cu oameni»”.

A preluat funcţia actuală în urmă cu mai bine de doi ani, dar în cadrul companiei Orange, în care şi-a început cariera, a îndeplinit mai multe roluri. În prezent, obiectivul său în carieră este, după cum spune el însuşi, „de a juca un rol important în transformarea digitală. Este o zonă în care mă regăsesc, o zonă în care se îmbină mai multe «componente», de la subiecte mai tehnice, direcţie şi strategie, set up operaţional şi execuţie, iar rezultatul ajunge apoi la foarte mulţi oameni.” În opinia sa, orice săptămână de lucru care marchează o reuşită, „a unui coleg din echipă sau a mea, este în mod sigur bună. Şi dacă undeva, în toată agitaţia de la job, îşi face loc şi o ieşire la final de program, alături de colegii mei, atunci pot spune că am avut o săptămână ideală”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.