Adele anunţă că vrea să ia o pauză în cariera de cântăreaţă

Autor: Petru Mazilu Postat la 17 iulie 2024 46 afişări

Adele a anunţat că vrea să ia o pauză lungă în cariera de cântăreaţă. „Nu am deloc planuri pentru muzică nouă”, a dezvăluit celebra căntăreaţă. Pauza ar putea începe la finalul concertelor din Germania.

Adele anunţă că vrea să ia o pauză în cariera de cântăreaţă

Vedeta pop a dezvăluit că seria lungă de concerte din Las Vegas a fost epuizantă din punct de vedere emoţional şi că îi este dor de viaţa ei de dinainte de a deveni o celebritate, potrivit Sky News. Adele a anunţat că va lua o „mare pauză” de la muzică după viitoarele sale concerte.

Cântăreaţa britanică, care şi-a petrecut ultimii doi ani cântând în fiecare weekend în Las Vegas, va avea spectacole în Europa luna viitoare pentru prima dată din 2016. Ea va susţine 10 concerte în Germania, la centrul expoziţional Messe din München, care are o capacitate de 80.000.

Tânăra în vârstă de 36 de ani a declarat pentru postul german ZDF că plănuieşte o pauză prelungită după finalizarea spectacolelor deja programate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
adele,
pauză,
carieră

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.