Au fost verificate mai multe produse vegetale: Cum este adus „gustul de carne” în preparate de post
Info Cons a realizat un studiu pe baza etichetelor a 39 de produse tip pastă vegetală pe care le găseşti pe piaţa din România şi a observat că produsele cele mai bogate în glucide sunt şi cele mai sărace în fibre.
Producătorii de alimente au găsit o variantă de a aduce „gustul cărnii” în preparatele de post.
Info Cons a realizat un studiu pe baza etichetelor a 39 de produse tip pastă vegetală găsite pe piaţa din România.
Cele mai multe produse conţin caragenan (E 407), care este un aditiv cu rol de îngroşare obţinut din anumite specii de alge.
Din studiul realizat de către Info Cons se poate observa că produsele cele mai bogate în glucide sunt şi cele mai sărace în fibre.
De asemenea, unele produse prezintă cantităţi de zaharuri de până la 4,9g. Cantitatea de glucide se situează între 3,08g si 9,9g.
Organizaţia Mondială a Sănătăţii estimează că aproximativ 2,5 milioane de decese ar putea fi prevenite dacă nivelul de consum global al sării ar scădea până la cantitatea recomandată de 5 grame/zi
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro
- Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană