Cafea sub zero grade
Cafeaua cu gheaţă nu înseamnă pentru unii cafeaua în care plutesc unul sau mai multe cuburi de gheaţă, ci una ţinută la temperaturi cât mai scăzute, diverse cafenele cât şi iubitori ai acestei băuturi fiind convinşi că astfel se păstrează cât mai mult timp gustul şi aroma boabelor de cafea, scrie Wall Street Journal.
Chiar dacă nu există încă studii ştiinţifice care să ateste efectul benefic al congelării asupra boabelor de cafea, asta nu-i opreşte pe care o consideră o măsură bună de păstrare a aromei şi gustului. Unii barista sau proprietari de cafenele preferă gheaţa carbonică, alţii echipamentele frigorifice pentru îngheţată sau congelatoare speciale, mai toţi fiind de acord că pentru rezultate optime, boabele de cafea, prăjite sau nu, trebuie să fie ambalate mai întâi în vid şi ferite de variaţii de temperatură.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro