Câţi bani face anual cea mai mare şaormerie din România
Dristor Kebab este cel mai mare lanţ de şaorma din ţară, cu cinci puncte de vânzare: restaurantul de la Dristor – primul din lanţ, deschis în 1999, două restaurante deschise în centrele comerciale Plaza România şi Sun Plaza, restaurantul Budapesta şi unul deschis în Centrul Vechi.
Firma - aflată printre puţinele de pe această piaţă care depăşesc o unitate - a înregistrat un profit de 372.009 lei (cca. 80.000 de euro) anul trecut, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice. Compania are 153 de angajaţi şi a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 13.163.940 (cca. 3 mil. euro).
În 2012, firma înregistra pierderi de circa 190.000 euro, la o cifră de afaceri de aproximativ două milioane de euro. Veniturile companiei sunt duble faţă de anul anterior, când afacerea era estimată la 1,2 milioane de euro. În 2011, compania a înregistrat de asemenea pierderi estimate la circa 127.000 euro, iar în 2010, pierderile companiei erau de aproximativ 60.000 de euro.
Într-un interviu anterior pentru Business Magazin, oficialii companiei nu au oferit detalii legate despre vânzările firmei, însă au menţionat că cea mai bună zi a fost "când s-a aprins bradul acela mare la Piata Unirii, iar oamenii au plecat pe jos, spre casele lor (1 decembrie 2007, când Piata Unirii a fost blocata de cateva sute de mii de oameni veniti chiar si din provincie pentru a asista la aprinderea de catre Millennium Bank a luminilor unui brad imens - n.
red.)" Reprezentanţii companiei au declarat de asemenea că unităţile din mall-uri merg mai bine iarna, iar celelalte primăvara, toamna sau vara, când vremea este mai bună.
Urmărește Business Magazin
![](https://cnt.m.ro/c.gif?id=13069583&pid=341)
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro