Cu o investiţie proprie de 100.000 euro, trei tineri din Cluj au făcut 250.000 euro în primul an de activitate cu un restaurant de paste. „Într-o zi servim în medie 200 de porţii de paste.“
Lorand Toth (33 de ani) împreună cu iubita sa şi un prieten au intrat în lumea antreprenoriatului în 2017, din pasiunea pentru paste. Astfel, în luna noiembrie a aceluiaşi an au deschis în Cluj uşile restaurantului Tortelli Pasta Bar, cu specific italienesc, după o investiţie de circa 100.000 de euro, din propriile economii.
„De la vârsta de 16 ani am fost atras de domeniul HoReCa, având primul job de vară ca ajutor de ospătar la o terasă din Sovata“, spune Lorand Toth, cofondatorul brandului Tortelli Pasta Bar.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro