Desert de tipar
Deşi imprimantele 3D care folosesc ca materie primă ciocolata nu mai sunt o noutate, ele rămân mai mult curiozităţi.
Producătorul franco-belgian de ciocolată şi cacao Barry Callebaut a lansat însă ceea ce se doreşte a fi un studio de imprimare 3D în ciocolată care se adresează maeştrilor ciocolatieri, scrie Dezeen. Denumit Mona Lisa 3D Studio, acesta le permite ciocolatierilor să creeze modele proprii sau în colaborare cu studioul pe care să le printeze apoi în cantitatea dorită ori să realizeze deserturi spectaculoase cum ar fi unul care se desface ca o floare atunci când se toarnă ciocolată topită peste el.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro