Dispariţia celor trei tineri români în apele râului Natisone. Italienii au descoperit două cadavre

Autor: Petru Mazilu Postat la 02 iunie 2024 75 afişări

Italienii au descoperit duminică două cadavre în râul Natisone. Este vorba despre corpurile celor două tinere românce dispărute în urma unei viituri produse vineri. Echipele caută în continuare un tânăr, tot român, dispărut odată cu fetele.

Dispariţia celor trei tineri români în apele râului Natisone. Italienii au descoperit două cadavre

Două cadavre au fost descoperite duminică în apele râului Natisone din nordul Italiei, a anunţat La Repubblica. Unul dintre corpuri a fost recuperat din apă, iar echipele acţionează pentru a aduce la mal şi al doilea cadavru.

În paralel, operaţiunea continuă pentru găsirea tânărului.

Cei trei au fost surprinşi vineri de o viitură. Iniţial, ei s-au refugiat pe o limbă de pământ, dar apele au crescut rapid şi i-au luat pe tineri. Ulterior, italienii au declanşat o amplă operaţiune de căutare-salvare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
natisone,
cadavre,
români

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.