Elon Musk a organizat un eveniment de susţinere pentru campania lui Donald Trump

Autor: Iris Dutescu Postat la 18 octombrie 2024 9 afişări

Elon Musk a organizat joi primul său eveniment solo pentru a-l susţine pe Donald Trump în cursa pentru preşedinţie. Miliardarul american a încurajat alegătorii din suburbiile Philadelphiei să se înregistreze pentru a vota şi să voteze anticipat, relatează AP News.

Elon Musk a organizat un eveniment de susţinere pentru campania lui Donald Trump

La evenimentul America PAC organizat la auditoriul Ridley High School din Folsom, Musk a vorbit pe scenă în faţa unui steag mare al SUA, timp de aproximativ 15 minute, înainte de a răspunde întrebărilor mulţimii.

Evenimentul a fost catalogat drept un apel la acţiune, menit să încurajeze alegătorii să voteze anticipat în statul Pennsylvania, unde Trump şi contracandidata sa, Kamala Harris, sunt în competiţie electorală acerbă. Unii dintre participanţi au pus la îndoială îndemnurile lui Musk de a vota anticipat, care reflectă posibilitatea ca republicanii să îşi convingă încă susţinătorii să adopte votul anticipat, după ce Trump a petrecut ani de zile demonizând această metodă.

Participanţii s-au ridicat în picioare şi au filmat cu telefoanele mobile intrarea pe scenă a lui Musk, miliardarul fondator al Tesla şi Space X şi proprietar al platformei de social media X. Mulţimea a rămas în picioare în timpul discursului său şi a aplaudat puternic după ce Musk a afirmat că Constituţia SUA trebuie să fie respectată.

Elon Musk a îndemnat oamenii prezenţi să se asigure că atât ei, cât şi prietenii şi familia lor sunt înregistraţi pentru a vota şi să îi „bată la cap” pe cei care nu sunt înregistraţi.

Evenimentul a fost transmis live pe X, fostul Twitter, unde a atras sute de mii de spectatori.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elon musk,
donald trump,
campanie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.