Gabriela Firea i-a transmis o scrisoarea deschisă primarului Nicuşor Dan

Autor: Petru Mazilu Postat la 02 iunie 2024 44 afişări

Gabriela Firea i-a transmis o scrisoarea deschisă primarului Nicuşor Dan

Gabriela Firea i-a transmis o scrisoarea deschisă primarului Nicuşor Dan. Ea îi solicită edilului să participe la o dezbatere despre problemele capitalei. Firea şi Dan candidează la funcţia de primar general al oraşului Bucureşti la alegerile locale de pe 9 iunie.

Scrisoarea a fost publicată pe reţelele de socializare.

„Domnule primar general, Nicuşor Dan, este a două oară când vă scriu pentru a vă chema la o dezbatere despre ce am făcut fiecare la Primăria Capitalei, o dezbatere pe care toţi bucureştenii o aşteaptă. V-am cerut în mesajul anterior să discutăm chiar despre ce aţi declarat la lansarea candidaturii, despre „valori, respectarea legii şi instituţii funcţionale”. Acum, vă solicit să discutăm tot despre ce spuneţi dvs., despre obstacolele pe care le-aţi întâlnit şi cum argumentaţi nerealizarea lucrurilor pe care le-aţi promis acum 4 ani”, scrie în documentul semnat de Gabriela Firea.

Reprezentanta PSD a enumerat în cadrul scrisorii o serie de probleme cu care se confruntă capitala şi care ar trebui să fie discutate în cadrul unei eventuale dezbateri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
firea,
dan,
scrisoare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.