Grindeanu: Evoluţie bună pe cei 8,6 km ai Lotului 3 Afumaţi-Pantelimon

Autor: Iulia Kelt Postat la 22 octombrie 2024 13 afişări

„Evoluţie bună pe cei 8,6 km ai Lotului 3 (Afumaţi-Pantelimon) al A0 Nord”, a anunţat Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, pe Facebook.

Grindeanu: Evoluţie bună pe cei 8,6 km ai Lotului 3 Afumaţi-Pantelimon

Potrivit declaraţiilor acestuia, „antreprenorul chinez a ajuns la un stadiu fizic de 19,5% pe întregul şantier şi de 33,4% pe nodul rutier care va asigura conexiunea A0 cu DN2”.

Grindeanu a mai spus, de asemenea, că „deşi termenul de finalizare pentru acest contract este 2025, printr-o mobilizare mai bună dar şi în funcţie de condiţiile meteo, poate să fie finalizat, până la sfârşitul acestui an, sectorul de 2,3 km care asigură conexiunea cu DN2”.

După finalizarea parţială a nodului rutier, se va putea circula pe autostradă între DN1, A3 şi DN2 pe o lungime de 21 de km, a mai anunţat social democratul, care a mai spus că, în ceea ce priveşte contractul, acesta „are o durata de 30 de luni (12 luni proiectare, 18 de luni execuţie) şi o valoare de 397,99 milioane de lei (fără TVA). Sursa de finanţare este Programul Transport (PT)”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grindeanu,
a0,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.