Grindeanu: Metroul să treacă la Primăria Capitalei cu tot cu subvenţii

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 04 iunie 2024 20 afişări

M-am arătat deschis la a discuta cu autorităţile locale, în speţă cu Primăria Municipiului Bucureşti, pentru transferul metroului, să fiu clar, cu tot cu resursa bugetară, spune marţi ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Grindeanu: Metroul să treacă la Primăria Capitalei cu tot cu subvenţii

„Eu mă arăt şi m-am arătat deschis la a discuta cu autorităţile locale, în speţă cu Primăria Municipiului Bucureşti, pentru tranfesrul metroului şi să fiu clar cu tot cu resursa bugetară, că am văzut că s-a tot spun că nu am făcut acea precizare. Nu, cu tot cu această subvenţie”, spune Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor afirmă că „dacă vrem să vorbim de un sistem integrat de transport, metroul trebuie să fie parte componentă”.

Totodatră, ar spune că, în prezent, Centura Bucureştiului şi administrarea centurii trebuie să treacă la PMB.

„Dacă vorbim de această centură, nu A0, vorbim de centura metropolitabnă, în acest moment a devenit ca un bulevard interior pe multe tronsoane şi eu cred ă e un lucru normal să se întâmple acest lucru.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grindeanu,
metrou,
centură

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.