Harvard: Extratereştrii trăiesc printre noi – sau se ascund pe Lună. Cele 4 teorii privind existenţa lor în apropiere de oameni

Postat la 13 iunie 2024 76 afişări

Harvard: Extratereştrii trăiesc printre noi – sau se ascund pe Lună. Cele 4 teorii privind existenţa lor în apropiere de oameni

Într-un studiu controversat, academicienii de la Harvard pun la înaintare date despre existenţa extratereştrilor.

Aceştia ar trăi printre noi, fiind capabili să se integreze cu uşurinţă.

Fenomenele aeriene neidentificate, abreviate UAP, sau OZN-urile, sunt considerate drept dovezi ale existenţei şi activităţii lor.

Raportul Harvard analizează 4 teorii posibile.

Extratereştrii ar putea trăi printre noi, potrivit unui nou studiu realizat de academicienii de la Harvard, scrie NY Post.

Studiul sugerează că extratereştrii ar putea de asemenea să trăiască sub pământ sau într-o bază înăuntrul Lunii.

Cercetătorii îi investighează şi pe aşa-numiţii „cryptotereştri”; aceştia „s-ar deghiza ca oameni, ca să se integreze uşor printre noi, ar veni din viitorul Planetei Pământ sau ar putea fi descendenţii dinozaurilor inteligenţi”.

„Extratereştrii îşi vizitează prietenii pe Pământ”

Studiul condus de Human Flourishing din cadrul Universităţii Harvard înaintează ideea că OZN-urile sau fenomenele aeriene neidentificate (UAP) ar putea fi nave cu extratereştrii care-şi vizitează prietenii extratereştri stabiliţi pe Pământ.

Studiul a fost realizat pentru a oferi o explicaţie alternativă „neconvenţională” pentru UAP-uri şi pentru a dezvolta o ipoteză privind însemnătatea lor, dar şi asupra faptului că „UAP-urile” ar putea implica forme ne-umane de inteligenţă (NHI) care „sunt deja prezente pe Pământ” şi care, într-un fel sau altul, „convieţuiesc cu noi”.

Raportul scrie că „autorul a devenit tot mai conştient de profunzimea dovezilor şi a teoriilor care sprijină o altă explicaţie extraterestră”: ipoteza „cryptoterestră” (CTH) care susţine că fenomenele aeriene neidentificate (UAP) pot reflecta activităţile formelor ne-umane de inteligenţă (NHI) ascunse aici pe Pământ (de exemplu, în subteran) şi în împrejurimile sale”.

Cititi mai mutle pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apropiere,
ascundere,
extraterestri

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.