Investiţie de 95 mil. euro pentru construirea unui complex sportiv la Oradea. Complexul este alcătuit din 5 obiective, printre care şi un stadion de 13.000 mp şi 16.291 locuri

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 25 august 2024 26 afişări

Investiţie de 95 mil. euro pentru construirea unui complex sportiv la Oradea. Complexul este alcătuit din 5 obiective, printre care şi un stadion de 13.000 mp şi 16.291 locuri

Ministerul  Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a anunţat o investiţie de 472,9 mil. lei (aproximativ 95 mil. euro) pentru realizarea unui complex sportiv la Oradea, compus dintr-un stadion cu o suprafaţă de 13.000 mp şi o capacitate de peste 16.000 de locuri, un hotel cu restaurant, săli de conferinţe şi centru SPA pentru recuperare sportivă.

’’Guvernul României a aprobat în şedinţa de miercuri, 21 august 2024, indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii <Construire Complex Sportiv - Obiectiv 1, municipiul Oradea, str. Făgăraşului nr. 2, judeţul Bihor>. Complexul este alcătuit din 5 obiective de investiţie, care se vor realiza etapizat. Primul obiectiv este stadionul de fotbal care are o suprafaţă de 13.000 mp şi o capacitate de 16.291 locuri’’, se arată într-un comunicat de presă transmis de Ministerul  Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
complex sportiv,
investitii,
oradea

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.