Netopia oferă burse care să acopere costurile de participare la eComm Accel pentru companiile la început de drum. Acceleratorul eComm Accel este dedicat afacerilor din e-commerce

Autor: Alexandra Cepăreanu Postat la 27 septembrie 2024 9 afişări

Netopia oferă burse care să acopere costurile de participare la eComm Accel pentru companiile la început de drum. Acceleratorul eComm Accel este dedicat afacerilor din e-commerce

Netopia Payments, unul dintre cei mai mari procesatori de plăţi electronice din România, oferă burse care acoperă costurile de participare la eComm Accel pentru companiile la început de drum, care nu dispun de resurse financiare în acest moment, au transmis printr-un comunicat reprezentanţii Institutul de Excelenţă în Antreprenoriat (idEA), care organizează programul eComm Accel.

„Acceleratorul marca idEA eComm Accel by Netopia este dedicat afacerilor din e-commerce, oferind antreprenorilor îndrumarea, conexiunile şi resursele necesare pentru a-şi dezvolta şi scala afacerile în acest domeniu dinamic”, potrivit sursei citate.

Practic, eComm Accel oferă mentorat, workshop-uri specializate şi acces la soluţii de finanţare şi abordează teme precum marketing, strategii de dezvoltare, aspecte financiare, instrumente tech moderne, retenţie sau finanţare.

„Acceleratorul beneficiază de sprijinul unor mentori şi experţi cum ar fi Felix Crişan, Matei Dumitrescu, Alexia Chirita, Alexandru Agarici, Adrian Zamfira, Alexandru Teodorescu, Cosmin Daraban, Raluca Radu, Horia Grozea sau Cristi Movilă.”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dezvoltare,
participare,
ecommerce,
finantare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.