Noul laborator al Centrului de inginerie Huf România: Cea mai mare şi modernă locaţie de testare a companiei la nivel global
Huf, companie specializată în sisteme de acces şi autorizarea în condiţii de siguranţă a maşinii, a inaugurat saptămâna aceasta Laboratorul de testare al Centrului de inginerie România (TCRL) din Timişoara. TCRL este cel mai mare centru de testare şi validare al companiei la nivel global.
"Huf urmăreşte o strategie clară de creştere: compania îşi propune să atingă vânzări nete de 2 miliarde de euro până în 2031 - iar Huf România va juca un rol extrem de important în atingerea acestui obiectiv", a declarat Bogdan Nuna, CTO al Huf, astăzi, la inaugurarea noului Laborator de testare al Centrului de inginerie România. "La Timişoara, dezvoltăm deja software şi produse electronice pentru a oferi cele mai inovatoare soluţii de acces auto şi autorizare pentru industria automotive. Prin noul TCRL, înfiinţăm cel mai mare centru de testare şi validare din reţeaua globală de centre de competenţă Huf. Acesta va deservi toate cele cinci locaţii Huf din Europa - Portugalia, Spania, Polonia, Germania şi România - pentru a furniza produse de înaltă calitate clienţilor noştri din domeniul industriei automotive."
Pe o suprafaţă de 1700 mp, Huf a instalat echipamente de top pentru testarea şi validarea unor produse precum sisteme de acces auto, dar şi chei auto clasice, inteligente şi digitale .
Noul TCRL este acum cel mai mare centru de testare şi validare din reţeaua globală Huf. În total, Huf are laboratoare de testare în Germania, România, China, Mexic şi India.
"După unitatea de producţie din Arad şi Centrul de inginerie Huf din Timişoara, ne extindem acum competenţele în România prin noul TCRL", a declarat Cristian Enculescu, directorul Centrului de inginerie Huf România (TCR) . "În noul laborator, ne concentrăm activităţile de testare şi validare pentru a asigura produse de înaltă calitate. În plus, creştem testele iniţiale, validările de proiectare şi de proces şi consolidăm rolul Huf România în dezvoltare tehnologică şi inovare."
Începută în 2006 la Arad, cu prima unitate de producţie, Huf a deschis în 2011, Centrul de inginerie în Timişoara, care s-a mutat, în decembrie 2019, în birourile moderne din clădirea ISHO. În urmă cu câteva săptămâni, locaţia Huf din Timişoara a atins pragul de 300 de angajaţi. În total, Huf are peste 1000 de experţi în România.
Dezvoltarea rapidă a sediului din România reflectă creşterea companiei Huf. În istoria sa de 116 ani de existenţă, Huf s-a impus ca specialist în sisteme de acces şi autorizare în condiţii de siguranţă a maşinii, cu o permanentă forţă de inovaţie. Compania beneficiază de megatrendurile industriei automotive şi stimulează inovarea pentru produsele OEM din întreaga lume datorită orientării sale spre client şi spre piaţă. Odată cu reorganizarea finalizată anul trecut, compania şi-a consolidat strategia de dezvoltare şi intenţionează să atingă o cifră de afaceri anuală netă de 2 miliarde de euro până în 2031.
Huf Group este o companie specializată în sisteme de acces şi autorizarea în condiţii de siguranţă a maşinii. Înfiinţată în Velbert de Ernst Hülsbeck şi August Fürst în 1908, compania are astăzi 17 locaţii în Europa, America şi Asia şi furnizează soluţii mecanice, electronice şi software pentru industria automotive din întreaga lume. În anul financiar 2023, Grupul Huf a generat vânzări de peste 1,1 miliarde de euro şi a avut 7.500 de angajaţi la nivel global.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro