Nuclearelectrica l-a numit pe Mihai Laurentiu Gioară, CEO la Nuclearelectrica Serv, în functia de Director General Adjunct Comercial şi de Dezvoltare

Autor: Roxana Rosu Postat la 04 iunie 2024 82 afişări

Nuclearelectrica l-a numit pe Mihai Laurentiu Gioară, CEO la Nuclearelectrica Serv, în functia de Director General Adjunct Comercial şi de Dezvoltare

Nuclearelectrica (simbol bursier SNN), unicul producător local de energie nucleară, l-a numit pe Mihai Laurentiu Gioară în functia de Director General Adjunct Comercial şi de Dezvoltare.

El are o experienta de aproximativ 10 ani in domeniul energetic, perioada in care a activat in functii de conducere (Director General, Director General Adjunct) si de consiliere (consilier, expert) la Electrocentrale Bucuresti, Compania Municipala Energetica Bucuresti, Societatea Nuclearelectrica Serv şi Nuclearelectrica.

În ultimii doi ani a fost CEO la Nuclearelectrica Serv, o filială a Nuclearelectrica.

Mihai Laurentiu Gioara este absolvent al Universitatii Bucuresti, Facultatea de Stiinte Politice, si a absolvit studii de masterat in domeniile Politici Nationale si Europene, Leadership si managementul resurselor umane precum si Managementul resurselor umane in proiecte de constructii.

De asemenea, a urmat cursuri de leadership organizate de Institute of Nuclear Power Operations (INPO), frecventand in prezent cursurile “Reactor Technology Course for Utility Executives” la Massachusetts Institute of Technology.

 

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.