Radisson Blu Hotel Bucharest a investit 1,6 mil. euro în modernizarea spaţiilor de reuniuni şi evenimente

Autor: Cristina Bellu Postat la 23 octombrie 2024 7 afişări

Radisson Blu Hotel Bucharest a finalizat lucrările de renovare la spaţiile de reuniuni şi evenimente în urma unei investiţii de 1,6 milioane de euro şi a unui proces de modernizare mai amplu iniţiat în ianuarie 2024.

”Această investiţie importantă vine să consolideze poziţia noastră de cinci stele şi oferta de servicii remarcabilă, sporindu-ne capacitatea de a atrage noi clienţi şi de a creşte satisfacţia celor recurenţi, pe o piaţă în creştere.”, spune Diana Zoican, Sales and Marketing Director Radisson Blu Hotel & Park Inn by Radisson Hotel & Residence Bucureşti.

Radisson Blu Hotel, Bucharest oferă spaţii de întâlnire şi evenimente cu o suprafaţă totală de peste 1.800 metri pătraţi şi o capacitate de aproape 1.500 de persoane, formată din 11 săli de conferinţe precum şi o sală de bal spaţioasă.

Spaţiile de conferinţă recent renovate oferă facilităţi de ultimă generaţie, reflectând, în acelaşi timp, angajamentul companiei faţă de sustenabilitate.

În prezent, Radisson Blu Hotel, Bucharest respectă certificarea de sustenabilitate recunoscută internaţional Green Key şi se află în procesul de obţinere a certificărilor BREEAM de sustenabilitate a clădirilor, până la sfârşitul anului 2024.

Operaţiunile hotelului se desfăşoară în totalitate pe bază de energie regenerabilă, în principal energie solară şi toate spaţiile, operaţiunile, procesele, echipamentele şi trainingul personalului Radisson Blu Hotel, Bucharest au certficarea Safe Hotels Executive, spun reprezentanţii companiei.

Din 2019, Radisson Blu Hotel, Bucharest a trecut printr-un proces amplu de renovare, pentru transformarea lobby-ului şi a zonei exterioare a hotelului, pentru modernizarea facilităţilor de cazare şi pentru deschiderea noului NAMI Beach Club and More, în urma unor investiţii de peste 22 de milioane de euro.

Oficialii instituţiei spun că în 2025 urmează noi planuri de renovare, care vizează 100 de camere şi apartamente premium.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.