Rectificare bugetară în prag de alegeri: Ministerele vor primi în plus 5,56 miliarde de euro pentru proiecte de investiţii

Autor: Valeriu Dănilă Postat la 17 septembrie 2024 31 afişări

Rectificare bugetară în prag de alegeri: Ministerele vor primi în plus 5,56 miliarde de euro pentru proiecte de investiţii

Guvernul condus de Marcel Ciolacu plănuieşte să facă o rectificare bugetară săptămâna viitoare, în urma căreia ministerele ar urma să primească mai mulţi bani pentru investiţii.

Conform surselor din interiorul Coaliţiei, banii se vor împărţi astfel: Ministerul Sănătăţii va primi 11,4 miliarde de lei, Educaţia 6,4 miliarde, Transporturile 5 miliarde, iar Ministerul Dezvoltării 5 miliarde de lei, dintre care 3 miliarde vor sprijini financiar primăriile.

Totodată, vor fi demarate şi proiectele de investiţii pentru marea industrie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rectificare bugetara,
ciolacu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.