Retailerul electro-IT Flanco închiriază 1.150 mp de spaţii office în cea mai înaltă clădire de birouri din România

Autor: Cristina Bellu Postat la 23 iulie 2024 50 afişări

Retailerul electro-IT Flanco închiriază 1.150 mp de spaţii office în cea mai înaltă clădire de birouri din România

Retailerul electro-IT Flanco, al doilea cel mai important actor din sector după cifra de afaceri, şi-a relocat sediul central în clădirea de birouri SkyTower, cea mai înaltă din România, deţinută de Raiffeisen Property Holding Internaţional.

Începând din luna iulie, Flanco ocupă un spaţiu de peste 1.150 de metri pătraţi  în cadrul SkyTower, decizia marcând şi o schimbare de strategie a retailerului către repoziţionarea sa în piaţă drept primul lanţ de magazine smart discount din sectorul electro-IT local.

"Mutarea în SkyTower reprezintă un pas strategic pentru Flanco. (...) Suntem încrezători că această schimbare va contribui la creşterea productivităţii şi satisfacţiei echipei noastre”, spune Dragoş Sîrbu, CEO Flanco.

Anul 2023 a fost anul cu cele mai bune vânzări din istoria companiei, cifra de afaceri ajungând la aproximativ 1,27 mld. lei, în creş­tere cu 20,5% faţă de anul anterior. Avansul a fost susţinut, parţial, şi de expan­siune. Retailerul are circa 160 de magazine.

SkyTower de lângă mallul Promenada din Bucureşti este prima clădire din lume care a primit certificarea SHORE PLATINUM, prima clădire de birouri din România certificată LEED Platinum for Operations and Maintenance şi deţine, de asemenea, certificarea Gold DGNB pentru clădiri sustenabile, evaluată de ÖGNI (Societatea Austriacă pentru Managementul Clădirilor Sustenabile).

“Suntem încântaţi să oferim echipei Flanco un spaţiu de birou la cheie, care răspunde nevoilor marilor companii de retail”, adaugă Bogdan Deju, Leasing & Asset Manager pentru RPHI Romania, compania care deţine şi gestionează SkyTower Bucharest.

Printre chiriaşii din Sky Tower se numără Oracle, Raiffeisen Bank, APS Holding, AdsWizz, Tinmar, TSG, Estee Lauder, Nor Sky Casual Restaurant, Esilicon, Workspace Studio, IRIS, PRA, Gazprom, GMV, Panalpina, Embassy of the Republic of Korea.

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.