Scandal după ce ambasadorul SUA în România s-a fotografiat cu steagul Ţinutului Secuiesc

Postat la 14 septembrie 2016 389 afişări

Scandal după ce ambasadorul SUA în România s-a fotografiat cu steagul Ţinutului Secuiesc

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, este în centrul unei imense controverse după ce s-a pozat cu steagul secuiesc la sfârşitul unei vizite făcute la Sfântul Gheorghe. În fotografie, postată pe Facebook de primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, apare şi ambasadorul SUA, Hans Klemm ţinând în mână steagul Ţinutului Secuiesc. Poza este însoţită de un mesaj în care Antal susţine că i-a făcut cadou oficialului american acest steag, ”care a devenit şi simbolul lipsei de respect a autorităţilor faţă de comunitatea secuiască”.

În fotografia publicată de Antal Arpad mai apar, alături de primarul din Sfântu Gheorghe şi de ambasadorul SUA, preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamas Sandor, şi episcopul reformat al Ardealului Kato Bela. Antal Arpad a publicat şi un mesaj în limba maghiară, iar ulterior a fost postată şi o precizare în limba română. ”Ambasadorului SUA i-am făcut cadou un steag al comunităţii secuieşti, steag care a devenit şi simbolul lipsei de respect al autorităţilor faţă de comunitatea secuiască.

Menţionez, că acest steag a fost folosit prima dată în 1599, când secuii au luptat alături de Mihai Viteazul”, a scris pe Facebook Antal Árpád. Primarul din Sfântu Gheorghe susţine, printre altele, în mesajul în limba maghiară, că a avut o întâlnire cu ambasadorul SUA, pe care l-a întrebat dacă se poate vorbi despre libertate religioasă în condiţiile în care maghiarilor din România li se iau bunurile bisericeşti şi dacă şi în SUA democraţia este la fel ca în Bucureşti, ”când trei lupi şi un miel votează ce vor mânca la cină”.

Cititi mai multe pe www.vocea.biz

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, este în centrul unei imense controverse după ce s-a pozat cu steagul secuiesc la sfârşitul unei vizite făcute la Sfântul Gheorghe. În fotografie, postată pe Facebook de primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, apare şi ambasadorul SUA, Hans Klemm ţinând în mână steagul Ţinutului Secuiesc. Poza este însoţită de un mesaj în care Antal susţine că i-a făcut cadou oficialului american acest steag, ”care a devenit şi simbolul lipsei de respect a autorităţilor faţă de comunitatea secuiască”. În fotografia publicată de Antal Arpad mai apar, alături de primarul din Sfântu Gheorghe şi de ambasadorul SUA, preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamas Sandor, şi episcopul reformat al Ardealului Kato Bela. Antal Arpad a publicat şi un mesaj în limba maghiară, iar ulterior a fost postată şi o precizare în limba română. ”Ambasadorului SUA i-am făcut cadou un steag al comunităţii secuieşti, steag care a devenit şi simbolul lipsei de respect al autorităţilor faţă de comunitatea secuiască. Menţionez, că acest steag a fost folosit prima dată în 1599, când secuii au luptat alături de Mihai Viteazul”, a scris pe Facebook Antal Árpád. Primarul din Sfântu Gheorghe susţine, printre altele, în mesajul în limba maghiară, că a avut o întâlnire cu ambasadorul SUA, pe care l-a întrebat dacă se poate vorbi despre libertate religioasă în condiţiile în care maghiarilor din România li se iau bunurile bisericeşti şi dacă şi în SUA democraţia este la fel ca în Bucureşti, ”când trei lupi şi un miel votează ce vor mânca la cină”.

Scandal după ce ambasadorul SUA în România s-a fotografiat cu steagul Ţinutului SecuiescAmbasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, este în centrul unei imense controverse după ce s-a pozat cu steagul secuiesc la sfârşitul unei vizite făcute la Sfântul Gheorghe. În fotografie, postată pe Facebook de primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, apare şi ambasadorul SUA, Hans Klemm ţinând în mână steagul Ţinutului Secuiesc. Poza este însoţită de un mesaj în care Antal susţine că i-a făcut cadou oficialului american acest steag, ”care a devenit şi simbolul lipsei de respect a autorităţilor faţă de comunitatea secuiască”. În fotografia publicată de Antal Arpad mai apar, alături de primarul din Sfântu Gheorghe şi de ambasadorul SUA, preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamas Sandor, şi episcopul reformat al Ardealului Kato Bela. Antal Arpad a publicat şi un mesaj în limba maghiară, iar ulterior a fost postată şi o precizare în limba română. ”Ambasadorului SUA i-am făcut cadou un steag al comunităţii secuieşti, steag care a devenit şi simbolul lipsei de respect al autorităţilor faţă de comunitatea secuiască. Menţionez, că acest steag a fost folosit prima dată în 1599, când secuii au luptat alături de Mihai Viteazul”, a scris pe Facebook Antal Árpád. Primarul din Sfântu Gheorghe susţine, printre altele, în mesajul în limba maghiară, că a avut o întâlnire cu ambasadorul SUA, pe care l-a întrebat dacă se poate vorbi despre libertate religioasă în condiţiile în care maghiarilor din România li se iau bunurile bisericeşti şi dacă şi în SUA democraţia este la fel ca în Bucureşti, ”când trei lupi şi un miel votează ce vor mânca la cină”.

Scandal după ce ambasadorul SUA în România s-a fotografiat cu steagul Ţinutului Secuiesc

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.