Scandal la Spitalul Colentina: persoane sancţionate pentru că au forţat vizita în afara programului

Autor: Laura Buciu Postat la 04 octombrie 2024 50 afişări

Patru persoane au fost duse la poliţie şi sancţionate pentru că au provocat un scandal în Spitalul Colentina, din Bucureşti, în încercarea de a forţa intrarea în unitatea medicală, la un pacient, în afara programului de vizită.

Scandal la Spitalul Colentina: persoane sancţionate pentru că au forţat vizita în afara programului

Scandalul a avut loc marţi, când poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului - Secţia 6 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că mai multe persoane provocă un scandal la o unitate spitalicească din Sectorul 2. Este vorba despre Spitalul Colentina.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, patru persoane, un bărbat şi trei femei, cu vârste cuprinse între 26, respectiv 50 de ani, cu intenţia de a vizita o persoană, care se afla internată în unitatea spitalicească, au devenit recalcitrante, pe motiv că nu li s-a permis să intre într-o zonă restricţionată, fiind în afara orelor de vizită. De asemenea, personalul firmei de pază a intervenit, aplanând conflictul, iar persoanele în cauză fiind conduse în afara zonei respective”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

Cele patru persoane au fost duse la sediul subunităţii de poliţie pentru clarificarea situaţiei, ulterior fiind sancţionate contravenţional.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
scandal,
spital,
colentina

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.