Schimbare importantă la ING: toţi clienţii băncii vor fi fericiţi
Din 5 iulie 2017, ING introduce pentru clienţii care au card salarial comision zero pentru retragerea banilor indiferent de bancomat sau de ţară.
Începând cu 5 iulie 2017, clienţii ING România care au salariul sau un alt venit recurent de minim 700 de lei şi care efectuează minim o plată sau un transfer bancar pe lună prin ING Card Complet vor beneficia de comisioane zero pentru operaţiuni de retragere de la ATM oriunde în lume, pentru plăţi şi încasări sau pentru servicii de administrarea a contului, cardului şi serviciului de internet banking.
Banca a anunţat că "ai comision zero cand retragi bani de oriunde in lume, de la bancomatul oricarei banci. Sigur ca si in Romania, dar si in restul lumii".
Din 5 iulie, se vor modifica şi comisioanele pentru clienţii care nu au salariul la ING astfel:
7 lei/lună pentru administrarea ING Card Complet, comparativ cu comisionul anterior de 5 lei; 3 lei/tranzacţie pentru retrageri de la bancomatele ING sau ale oricărei alte bănci din România, comparativ cu un comision de 1,5 lei la retragerile din ATM-urile ING şi 5 lei la ATM-urile altor bănci. Majorarea comisionului de retragere pentru clienţii ING, de la ATM-urile ING, a fost influenţată de costul numerarului pe piaţa locală şi de costul de administrare a ATM-urilor; comision unic de 4 euro/tranzacţie la retrageri de la un ATM din străinătate, comparativ cu formula de calcul 1% + 10 lei la retragerea din ATM internaţional cu cardul de lei sau 1% + 2,5 euro la retrageri din ATM international cu cardul de euro.
ING Bank ocupă locul şapte în topul băncilor din România după active şi mizează în continuare pe creşterea organică după ce anul trecut şi-a majorat cota de piaţă după active până la 7,6% şi nu are în vedere achiziţii pentru dezvoltarea viitoare, după cum a indicat conducerea băncii.
Portofoliul de credite al ING a avansat cu 22% faţă de 2015, la 17,6 mld. lei, creditarea în lei fiind principalul motor de creştere. Împrumuturile în lei acordate de ING Bank au ajuns la 11,7 mld. lei, cu 37% mai mult decât în anul anterior. Creditarea pentru populaţie a crescut cu 36%, până la 9,1 mld. lei.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro