Un antreprenor român a fondat un concept de restaurant cu specific grecesc de tip tavernă. Cum puteţi să vă deschideţi un restaurant Hercule în franciză
Hercule este un concept de restaurant cu specific grecesc de tip tavernă fondat în urmă cu circa trei ani de un antreprenor român. Reţeaua s-a menţinut în ultimul an la patru unităţi, dintre care trei în franciză.
„Sosul de bază tzatziki este făcut după o reţetă originală 100% din Grecia, carnea tip Gyros de porc este de cea mai bună calitate, iar pita este rumenită exact ca în insula Creta. Avem şi carne de pui cu legume, iar în curând vom implementa şi carnea de curcan“, spun oficialii companiei Strong MND Corporation, care deţine brandul Hercule.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro