Un manelist a urcat pe scenă lângă Coldplay. Publicul huiduie - VIDEO

Postat la 13 iunie 2024 51 afişări

Un manelist a urcat pe scenă lângă Coldplay. Publicul huiduie - VIDEO

Coldplay vine în premieră în România, pe 12 şi 13 iunie, cu ocazia turneului mondial „Music of the Spheres”. Formaţia a marcat cel mai rapid sell-out pentru nişte spectacole de stadion din istoria muzicii live din România. Scena este gândită pentru a oferi o vizibilitate bună din toate colţurile spaţiului de desfăşurare. Moment neaşteptat la concertul trupei Coldplay, care a venit în premieră în România.

Un manelist, care spune că e numărul 1 în trending, a urcat pe scenă alături de trupă şi „şi-a făcut talentul”.

Coldplay, pentru prima dată în România

La aceste concerte vor fi aşteptaţi aproximativ 50.000 de fani pe seară. Decorul include elemente legate de spaţiu, inspirate de albumul trupei, cu imagini ale planetelor şi alte motive cosmice proiectate pe scenă.

Spectatorii vor primi brăţări eco-friendly pe care le pot păstra ca amintire, dar totuşi sunt rugaţi să le returneze pentru a fi refolosite în următoarele concerte ale turneului.

Transportul public va modifica circulaţia mijloacelor de transport de pe liniile 86, 90, 104 şi 143.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coldplay,
huiduieli,
public

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.