Urmează exodul de la Amazon? Angajaţii nu sunt deloc fericiţi că sunt rechemaţi la birou 5 zile pe săptămână, iar şefii le transmit că dacă nu le convine să plece

Autor: Valeriu Dănilă Postat la 18 octombrie 2024 15 afişări

Urmează exodul de la Amazon? Angajaţii nu sunt deloc fericiţi că sunt rechemaţi la birou 5 zile pe săptămână, iar şefii le transmit că dacă nu le convine să plece

Unul dintre directorii de top ai Amazon apară controversata măsură de a le cere angajaţilor să revină la birou 5 zile pe săptămână, spunând că cei care nu vor acest lucru pot pleca din companie, scrie Reuters.

Matt Garman, CEO-ul AWS (Amazon Web Services), a spus că 9 din 10 angajaţi susţin măsura care ar urma să intre în vigoare din ianuarie.

„Dacă există oameni care nu pot lucra bine în acest mediu sau nu doresc să o facă, există şi alte companii în industrie. Vreau să lucrăm cu toţii împreună”, a explicat Matt Garman.

Totuşi, mulţi angajaţi sunt supăraţi de faptul că vor trebui să petreacă mai mult timp făcând naveta.

Amazon, al doilea cel mai mare anagajator din lume după Walmart, a adoptat o politică mai dură privind munca de acasă, faţă de alte companii din tehnologie precum Google, Microsoft sau Meta.

„Sunt încântat de această schimbare, însă ştiu că nu toată lumea este. Este greu să îndeplinim obiectivele companiei cu doar 3 zile pe săptămână la birou deoarece nu avem timp suficient pentru a învăţa unii de la alţii”, a continuat acesta.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.