VIDEO. China a şocat lumea la Conferinţa Mondială a Roboţilor de la Beijing. Imagini virale cu cei mai performanţi roboţi umanoizi din lume

Postat la 27 august 2024 117 afişări

VIDEO. China a şocat lumea la Conferinţa Mondială a Roboţilor de la Beijing. Imagini virale cu cei mai performanţi roboţi umanoizi din lume

China a găzduit a 8-a ediţie a Conferinţei Mondiale a Roboţilor în perioada 21-25 august la Beijing.

Evenimentul a reunit peste 30 de evenimente majore şi 80 de evenimente mai mici, cu peste 140 de concurenţi şi participanţi din peste 7.000 de echipe din 10 ţări.

Un videoclip viral îi arată pe roboţi mergând prin hol şi pozând pentru media.

Centrul de Inovare a Roboţilor Umanoizi din Zhejiang, China, a prezentat noul său robot umanoid NAVIAI, înalt de 1,65 metri şi cântărind 60 de kilograme. Robotul a demonstrat tehnici precum prepararea ceaiului şi livrarea de discursuri.

China a uimit întreaga lume la Conferinţa Mondială a Roboţilor de la Beijing, care s-a desfăşurat în perioada 21-25 august.

Un videoclip cu roboţii umanoizi dezvoltaţi de China, având trăsături extrem de umane, a captat atenţia internaţională. Aceşti roboţi avansaţi au fost văzuţi mergând prin holuri şi pozând pentru jurnalişti. Reacţiile spectatorilor au fost împărţite.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
roboti,
beijing,
china

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.