LIVE: ZF Real Estate by Storia.ro - Cum redefineşte flexibilitatea piaţa de birouri?

Wizz Air suspendă zborurile spre şi dinspre Tel Aviv până pe 14 ianuarie 2025

Autor: Andreea Tobias Postat la 15 octombrie 2024 14 afişări

Wizz Air anunţă că suspendă zborurile spre şi dinspre Tel Aviv până pe 14 ianuarie 2025.

Wizz Air suspendă zborurile spre şi dinspre Tel Aviv până pe 14 ianuarie 2025

„Ca urmare a situaţiei actuale din regiune, Wizz Air va suspenda temporar zborurile spre şi dinspre Tel Aviv până în data de 14 ianuarie 2025, inclusiv. Wizz Air regretă inconvenienţele cauzate clienţilor în urma acestor circumstanţe extraordinare, aflate în afara controlului companiei aeriene, şi oferă pasagerilor afectaţi posibilitatea rambursării complete în credite Wizz sau în forma originală de plată, precum şi opţiuni gratuite de reprogramare a zborului”, transmite compania.

În cazul în care clienţii au făcut rezervarea prin intermediul unei agenţii de turism online sau al unei alte părţi terţe, ei trebuie să ia legătura cu acestea pentru a primi rambursarea sau pentru a rezerva un alt zbor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
wizz air,
tel aviv,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.