100 tineri manageri de top. Andrei Dobre, BRD Groupe Société Générale

Postat la 01 septembrie 2024 67 afişări

100 tineri manageri de top. Andrei Dobre, BRD Groupe Société Générale

Andrei Dobre, Director Comercial Top Corporate, BRD Groupe Société Générale

40 de ani


Total active (2023): 81,4 mld. lei

Profit net (2023: 1,63 mld. lei

Număr de angajaţi: 5.800


Domeniul bancar este sfera în care Andrei Dobre şi-a construit întreaga carieră. După terminarea ASE-ului, a lucrat în back office în cadrul grupului UniCredit, ulterior făcând pasul către aria corporate şi instituţii financiare: American Express Bank, RBS, BCR (în zona de restructurare), ING România. S-a alăturat BRD din 2018, în divizia Top Corporate, şi gestionează marii retaileri, pharma & healthcare. El spune: „Unul dintre subiectele la modă este work-life balance. Încerc să împac munca cu familia şi cu sportul pentru a păstra un echilibru psihic şi fizic. Sport înainte de birou, timp cu familia după. Nu este uşor, dar este plăcut să-mi ajut copiii la teme, să ies cu bicicleta, să alerg sau să merg la bazin. Toate aceste activităţi te învaţă să gestionezi timpul eficient şi să prioritizezi taskurile. Din fericire, sunt înconjurat de oameni deosebiţi, atât la birou, cât şi acasă sau la antrenamente. Mă ajută să merg mai departe şi să trec peste momentele mai puţin plăcute, inerente în viaţa fiecăruia. Le sunt recunoscător colegilor, managerului şi antrenorilor mei, exemple de profesionalism şi empatie. În acelaşi timp, familia înţelege pasiunea mea pentru sport şi mă sprijină în această direcţie.”

„Scopul este să fac lucrurile cât pot de bine, de preferat mai bine decât ieri. Nu reuşesc de fiecare dată, însă am un ţel clar şi mă ridic după fiecare zi mai puţin bună încercând să nu repet greşelile. Sportul m-a învăţat că viaţa este un maraton alergat la ritm constant.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.