Minimuzeul din sufragerie

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 10 iunie 2017 84 afişări

Confruntate cu creşterea chiriilor şi lipsa spaţiului, diverse galerii de artă londoneze iau în calcul împrumutul pieselor pe care nu au loc să le expună, dar nu către muzee, ci către persoane particulare cu locuinţe suficient de mari ori dezvoltatori imobiliari.

Minimuzeul din sufragerie

Galeriile rezolvă astfel problema spaţiului expoziţional, în timp ce dezvoltatorii decorează proprietăţi luxoase pe care vor să le promoveze, potenţialii clienţi fiind atraşi de ideea de a putea cumpăra lucrările respective ori chiar de a le primi odată cu casa dacă vor să o cumpere, scrie The Telegraph. 

Transformarea locuinţelor în minimuzee duce şi la creşterea preţurilor proprietăţilor rezidenţiale aflate în apropiere de muzee sau galerii de artă. Totodată, o proprietate nouă sau renovată prezentată ca un minimuzeu are şanse mai mari să se vândă celor care deţin deja mai multe locuinţe, pentru că îi scapă de bătaia de cap pe care o reprezintă amenajarea de la zero, susţin experţii imobiliari.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.