"Si foccacia cu masline e buna, supele cu spanac nu le inteleg, da? o sa-mi comand o Capricciosa", spune marketing managerul Hewlett-Packard, Andra Vladu, scanand meniul din restaurantul Buongiorno. "Au cuptor cu lemne aici si fac pizza buna." Restaurantul pe care managerul l-a ales pentru pranz este "foarte aproape de birou. Aici venim de obicei, eu si colegii mei, sa luam masa, asta cand nu ne permite timpul sa ajungem la Trattoria din Herastrau sau la un restaurant chinezesc". citeşte toată ştirea
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.